Vreemdgaan ontdekken via Instragram

19 jan, 2018 | Geen categorie
9,5
Klanten vertellen

1299 beoordelingen

Een vrouw kwam er wel op een hele bizarre manier achter dat haar man vreemd ging. Geen lipstick op zijn kraag of briefjes in zijn jaszak. Nee deze Russische dame kwam er op een hele andere manier achter toen zij op Instagram het uitzicht vanuit haar slaapkamerraam ontdekte.

Instagram

Op Instagram kwam de vrouw de naam Vlada Abramovich tegen. Zij bleken veel gemeenschappelijke volgers te hebben. Het bleef echter niet alleen bij gemeenschappelijke volgers. Toen zij de foto’s van de vrouw bekeek zag zij daar een foto van het uitzicht vanuit haar eigen slaapkamerraam. Toen zij iets verder keek kwam zij meer interessante foto’s tegen, waaronder foto’s met haar man erop.

Mooi uitzicht

Natuurlijk had de vrouw meteen door wat er gaande was. Zij besloot haar man en de minnares te confronteren met hun stomme fout. Onder de foto van het slaapkameruitzicht schreef zij: “Mooi uitzicht vanuit mijn mans slaapkamer”.

Ontkennen

In eerste instantie ontkende de man alles. De minnares gaf echter al snel toe dat zij het inderdaad deed met deze man. Uiteindelijk kon de man dan ook niet anders dan toegeven. Toch bleef hij volhouden dat het alleen lichamelijk was geweest. Geestelijk zou hij zijn vrouw nooit ontrouw zijn geweest. Hier had de vrouw natuurlijk weinig aan. Helemaal toen bleek dat er nog meer vrouwen waren met wie de man een affaire had gehad. Het huwelijk is voorbij!