Kosten advocaat

Het inschakelen van een familierecht advocaat kan nogal wat kosten met zich meebrengen. Helemaal bij een vechtscheiding kunnen de kosten behoorlijk oplopen. De gemiddelde advocaat kost ongeveer 200 à 250 euro per uur. Natuurlijk is het in sommige gevallen mogelijk om een tegemoetkoming van de overheid te krijgen, maar dit is afhankelijk van het inkomen. Kom je hier niet voor in aanmerking, dan is zo’n vechtscheiding echt een dure aangelegenheid. Toch is het belangrijk de zaken juridisch goed te regelen. Wanneer je de zaken juridisch niet goed laat vastleggen leidt dit vaak in een later stadium tot problemen. Het kost dan uiteindelijk nog meer geld om de zaken goed te regelen.

TIP: Al onze advocaten werken tegen het eerlijke uurtarief van €105,61 exclusief btw. Bel ons op 0900 – 44 000 40 (€ 2,5 cent per minuut) voor vrijblijvende informatie.

Goedkopere advocaat

Gelukkig kan het ook anders. Wij hebben een landelijk netwerk van ervaren familierechtadvocaten, die bereid zijn om tegen het laagste advocatentarief aan de slag te gaan. Zij kunnen je verder helpen tegen een vergoeding van €105,61 per uur. Dit scheelt behoorlijk in de kosten, terwijl de kwaliteit hetzelfde is. De advocaten in ons netwerk zijn verspreid over heel Nederland, hierdoor zit er altijd één bij jou in de buurt. Wil je in contact komen met een ervaren advocaat of mediator bij jou in de buurt, dan helpen wij je graag verder. Laat je gegevens achter en wij bellen je even terug om te bekijken wie jou het beste zou kunnen helpen. Natuurlijk kun je ons ook even bellen op 0900 – 44 000 40 (€ 2,5 cent p/m) .

Hulp nodig?

Zit je in een scheiding of vechtscheiding en heb je hier vragen over? Wil je in contact komen met een goede advocaat of mediator? Wij helpen je graag verder en bellen je vrijblijvend even terug.

Bel mij!

Gratis advies

Gratis rechtshulp voor het eerste juridisch advies via onze helpdesk.

Snel contact

Binnen een dag contact met een advocaat of mediator.

Deskundig

Een kundige advocaat of mediator die past bij jouw zaak.

Laagste uurtarief

Een vast en laag uurtarief voor een advocaat.
vechtscheiding
Via Vechtscheiding.nl ben ik in contact gekomen met een ervaren advocaat die mijn Vechtscheiding in goede banen weet te leiden.
dennis