Het inschakelen van een familierecht advocaat kan nogal wat kosten met zich meebrengen. Helemaal bij een vechtscheiding kunnen de kosten behoorlijk oplopen. De gemiddelde advocaat kost ongeveer 200 à 250 euro per uur. Natuurlijk is het in sommige gevallen mogelijk om een tegemoetkoming van de overheid te krijgen, maar dit is afhankelijk van het inkomen. Kom je hier niet voor in aanmerking, dan is zo’n vechtscheiding echt een dure aangelegenheid. Toch is het belangrijk de zaken juridisch goed te regelen. Wanneer je de zaken juridisch niet goed laat vastleggen leidt dit vaak in een later stadium tot problemen. Het kost dan uiteindelijk nog meer geld om de zaken goed te regelen.

TIP: Wij luisteren naar jouw verhaal en geven advies op maat: advies waar jij ook echt wat aan hebt! Bel ons op 088-6002810 (gebruikelijke belkosten) voor vrijblijvende informatie.

Ervaren advocaat

Een ervaren familierechtadvocaat is erg belangrijk in een vechtscheiding. Het zijn vaak lastige zaken en er komen veel emoties bij kijken. Wij hebben een landelijk netwerk van ervaren familierechtadvocaten, die wij allen persoonlijk kennen. Wij weten daardoor goed welke advocaat het beste bij jouw zaak past. Wil je in contact komen met een ervaren advocaat of mediator bij jou in de buurt, dan helpen wij je graag verder. Laat je gegevens achter en wij bellen je even terug om te bekijken wie jou het beste zou kunnen helpen. Natuurlijk kun je ons ook even bellen op 088-6002810 (gebruikelijke belkosten).