Psycholoog mediator

De psycholoog mediator is gespecialiseerd in conflicten. Ze zijn naast mediator ook gedragsdeskundigen en weten hoe je met conflicten om moet gaan. Ook de psycholoog mediator is erop gericht jullie samen tot oplossingen te laten komen.

Diagnostische kennis

De psycholoog mediator kan door zijn diagnostische kennis goed bemiddelen in de emotionele en relationele sfeer. Dit kan prettig zijn wanneer emoties hoog oplopen zoals in een vechtscheiding. Een psycholoog weet adequaat om te gaan met deze situaties. En richt zich erop om de emotionele verhouding te stabiliseren en zover mogelijk te herstellen. Daarnaast kunnen ze eventuele gedragsstoornissen herkennen indien hier sprake van is bij één van de ouders.

Psycholoog mediator en kinderen

Psycholoog mediators hebben ook veel kennis over de ontwikkelingsfase waar een kind zich in bevindt. Daarbij zijn zij ook op de hoogte van de bijkomende behoeften van een kind. Binnen een vechtscheiding is dit erg van belang. Kinderen zijn erg kwetsbaar en vaak de dupe binnen een scheiding. Aangezien kinderen zich continu ontwikkelen is het belangrijk hun zoveel mogelijk te beschermen.

Kosten besparen

Het inzetten van een psycholoog mediator kan de gang naar de rechtszaal voorkomen. Dit zowel hoge kosten als een lang durende scheidingszaak besparen.

Hulp nodig?

Zit je in een scheiding of vechtscheiding en heb je hier vragen over? Wil je in contact komen met een goede advocaat of mediator? Wij helpen je graag verder en bellen je vrijblijvend even terug.

Bel mij!

Gratis advies

Gratis rechtshulp voor het eerste juridisch advies via onze helpdesk.

Snel contact

Binnen een dag contact met een advocaat of mediator.

Deskundig

Een kundige advocaat of mediator die past bij jouw zaak.

Laagste uurtarief

Een vast en laag uurtarief voor een advocaat.
vechtscheiding
Via Vechtscheiding.nl ben ik in contact gekomen met een ervaren advocaat die mijn Vechtscheiding in goede banen weet te leiden.
dennis
Via Vechtscheiding.nl ben ik in contact gebracht met een goede advocaat. De advocaat heeft de zaak opgepakt en in overleg met alle partijen wordt de scheiding nu afgewikkeld.
Mevrouw van Kampen
Mijn ex-vrouw dreigde dat ik de kinderen niet meer te zien kreeg wanneer ik weigerde om meer alimentatie te betalen. Via Vechtscheiding.nl kreeg ik de hulp en informatie waar ik naar op zoek was.
De heer van Dam