Jaarlijks krijgen ongeveer 57.000 kinderen te maken met een echtscheiding van hun ouders. Naar schatting krijgen 14.000 kinderen te maken met een vechtscheiding. Elk jaar komen hier zo’n 3500 kinderen bij. Deze kinderen hebben erg veel last van de scheiding van hun ouders. Zij ondervinden vaak psychische schade door deze vechtscheiding. Hier kunnen kinderen nog jaren last van hebben. Mede hierom is het voorkomen van een vechtscheiding belangrijk.

Vechten voor de kinderen

Ouders in een vechtscheiding geven aan dat ze voor de belangen van hun kind vechten. Maar in de praktijk blijkt telkens weer dat de kinderen juist de grootste slachtoffers zijn binnen een vechtscheiding. Ouders lijken de belangen van het kind te vergeten en alleen aan zichzelf te denken. Kinderen houden nog jaren last van een vechtscheiding. Het is belangrijk dat ouders hun verantwoordelijkheid nemen. Schakel op tijd de nodige hulp in en probeer de scheiding zo goed mogelijk af te wikkelen voor jullie kinderen. Onze medewerkers zijn bereikbaar op 088-6002810 (gebruikelijke belkosten). Zij geven je vrijblijvend juridisch advies en brengen je indien nodig in contact met een ervaren advocaat bij jou in de buurt.

Hulp

Zoek bij een (dreigende) vechtscheiding zo snel mogelijk hulp. De kinderen mogen geen slachtoffer worden van jullie echtscheiding. Onze juridische adviseurs luisteren naar jouw verhaal, staan je vrijblijvend te woord en geven GRATIS juridisch advies. Ze brengen je indien nodig in contact met een ervaren advocaat of mediator bij jou in de buurt.