Kinderen en vechtscheiding

Jaarlijks krijgen ongeveer 57.000 kinderen te maken met een echtscheiding van hun ouders. Naar schatting krijgen 14.000 kinderen te maken met een vechtscheiding. Elk jaar komen hier zo’n 3500 kinderen bij. Deze kinderen hebben erg veel last van de scheiding van hun ouders. Zij ondervinden vaak psychische schade door deze vechtscheiding. Hier kunnen kinderen nog jaren last van hebben. Mede hierom is het voorkomen van een vechtscheiding belangrijk.

Vechten voor de kinderen

Ouders in een vechtscheiding geven aan dat ze voor de belangen van hun kind vechten. Maar in de praktijk blijkt telkens weer dat de kinderen juist de grootste slachtoffers zijn binnen een vechtscheiding. Ouders lijken de belangen van het kind te vergeten en alleen aan zichzelf te denken. Kinderen houden nog jaren last van een vechtscheiding. Het is belangrijk dat ouders hun verantwoordelijkheid nemen. Schakel op tijd de nodige hulp in en probeer de scheiding zo goed mogelijk af te wikkelen voor jullie kinderen. Onze medewerkers zijn bereikbaar op 0900 – 44 000 40 (€ 2,5 cent p/m). Zij geven je vrijblijvend juridisch advies en brengen je indien nodig in contact met een ervaren advocaat bij jou in de buurt die werkt tegen het laagste uurtarief van €105,61 exclusief btw.

Gratis juridische hulp

Zoek bij een (dreigende) vechtscheiding zo snel mogelijk hulp. De kinderen mogen geen slachtoffer worden van jullie echtscheiding. Onze juridische adviseurs staan je vrijblijvend te woord en geven GRATIS juridisch advies. Onze juridische medewerkers brengen je indien nodig in contact met een ervaren advocaat of mediator bij jou in de buurt. Al onze advocaten en mediators werken tegen het laagste uurtarief van €105,61 exclusief btw.

Hulp nodig?

Zit je in een scheiding of vechtscheiding en heb je hier vragen over? Wil je in contact komen met een goede advocaat of mediator? Wij helpen je graag verder en bellen je vrijblijvend even terug.

Bel mij!

Gratis advies

Gratis rechtshulp voor het eerste juridisch advies via onze helpdesk.

Snel contact

Binnen een dag contact met een advocaat of mediator.

Deskundig

Een kundige advocaat of mediator die past bij jouw zaak.

Laagste uurtarief

Een vast en laag uurtarief voor een advocaat.
vechtscheiding
Via Vechtscheiding.nl ben ik in contact gekomen met een ervaren advocaat die mijn Vechtscheiding in goede banen weet te leiden.
dennis
Via Vechtscheiding.nl ben ik in contact gebracht met een goede advocaat. De advocaat heeft de zaak opgepakt en in overleg met alle partijen wordt de scheiding nu afgewikkeld.
Mevrouw van Kampen
Mijn ex-vrouw dreigde dat ik de kinderen niet meer te zien kreeg wanneer ik weigerde om meer alimentatie te betalen. Via Vechtscheiding.nl kreeg ik de hulp en informatie waar ik naar op zoek was.
De heer van Dam