Vechtscheiding advocaat

  • Heb jij te maken met een vechtscheiding, dan kan een advocaat hier goed bij helpen.
  • Het is wel belangrijk om de juiste advocaat te kiezen.
  • Wij helpen je daar graag bij!
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Lees voor

Zit je in een vechtscheiding en heb je hulp nodig? Onze familierecht advocaten helpen jou graag verder! Bel ons op 088-6002810 (gebruikelijke belkosten) of vul het contactformulier in. Wij werken al meer dan 10 jaar samen met ervaren familierecht advocaten in Nederland. Leg jouw situatie aan ons voor en wij weten precies welke advocaat bij jou in de buurt je hier het beste bij kan helpen. 

Advocaat bij vechtscheiding

Bij een vechtscheiding sta je meestal op bepaalde punten recht tegenover elkaar. Zo kan het zijn dat jullie het totaal niet eens kunnen worden over de omgangsregeling, de verdeling of de alimentatie. Zijn jullie belangen heel tegenstrijdig, dan lukt het vaak niet meer om hier in goed overleg uit te komen. In dat geval kan een advocaat je helpen. 

Een advocaat kan ervoor zorgen dat alles voor jou en jouw eventuele kinderen juridisch goed geregeld wordt. Dit kan later een hoop problemen voorkomen. Schakel daarom in een vroeg stadium een familierecht advocaat in. Maak gebruik van de hulp van onze ervaren advocaten bij jou in de buurt.

Wat kan een familierecht advocaat voor mij doen?

Neem bij een vechtscheiding altijd een goede advocaat in de arm. De advocaat komt op voor jouw belangen en zorgt dat de zaken juridisch goed geregeld worden. Jouw advocaat neemt hiervoor contact op met de advocaat van de wederpartij. Samen proberen zij tot goede afspraken te komen. Hierbij zal de advocaat altijd proberen om jou hier zo goed mogelijk uit te laten komen. Lukt dit niet, dan zal de rechter de knoop doorhakken. Hierbij is het belangrijk dat jouw advocaat bij de rechter duidelijk weet te maken dat jouw standpunt toch echt gevolgd moet worden. Doet de advocaat dit goed, dan is de kans groter dat je gelijk krijgt van de rechter. 

Wij adviseren bij een scheiding altijd om juridische hulp in te schakelen. Een goede advocaat kan voorkomen dat een scheiding uitloopt op een vechtscheiding. Naast het psychische leed dat een vechtscheiding met zich meebrengt, duren deze procedures gemiddeld ook langer en kosten meer geld! Een echtscheidingsadvocaat of mediator helpt bij het maken van goede afspraken over de scheiding. Daarnaast leggen zij deze afspraken op de juiste juridische manier vast.

Welke advocaat kan mij het beste helpen?

Helemaal als je te maken hebt met een (dreigende) vechtscheiding is het belangrijk om de juiste advocaat in de arm te nemen. In dit soort situaties heb je niets aan een advocaat die alleen maar olie op het vuur gooit en de strijd nog even een beetje aanwakkert. Kies je voor zo’n advocaat, dan weet je zeker dat het een ellenlang traject wordt dat je klauwen met geld gaat kosten. Kies liever voor iemand die de schade zoveel mogelijk wil beperken en open en eerlijk is in zijn/haar adviezen. Uiteindelijk heb je daar veel meer aan.

Een goede advocaat gaat in deze situatie zoveel mogelijk in overleg met de advocaat van de ex om te proberen om toch tot afspraken te komen. Is dit echt niet meer mogelijk, dan is dat het moment om te gaan verharden en jouw zaak vol passie te bepleiten bij de rechter. 

Hoe vind ik de juiste advocaat?

Wij luisteren graag naar jouw verhaal en kunnen je adviseren wat te doen. Bel ons gerust om jouw situatie door te spreken. Wij zijn bereikbaar op 088-6002810 (gebruikelijke belkosten). Daarnaast werken wij samen met een ervaren netwerk van echtscheidingsadvocaten en mediators. Als het nodig is kunnen wij je altijd vrijblijvend in contact brengen met een advocaat uit ons netwerk. Wij kennen al onze advocaten persoonlijk. Daardoor weten we altijd wie goed bij jouw zaak past. Voorkom een vechtscheiding en zorg dat je goede hulp krijgt.

Meer informatie