Hulp bij vechtscheiding

Dreigt jouw scheiding op een vechtscheiding uit te lopen? Of zit jouw ex je aan alle kanten dwars? Dan is het verstandig om hulp in te schakelen. Soms lukt het toch om de ex om tafel te krijgen en te proberen om samen tot afspraken te komen. Zo kun je een vechtscheiding wellicht vermijden. Een goede mediator kan jullie hierbij helpen. Wanneer het onmogelijk is om samen om de tafel te gaan kan je het beste een eigen advocaat in de arm nemen. Een advocaat zal er alles aan doen om, in overleg met de advocaat van de ex, de schade zoveel mogelijk te beperken en zo snel mogelijk tot duidelijke afspraken te komen. Lukt dit niet, dan buigt de rechter zich over jullie zaak. Bel ons op 0900 – 44 000 40 voor € 2,5 cent per minuut (lokaal tarief) voor vrijblijvend juridisch advies.

Mediator of advocaat nodig?

Wij helpen je graag om jouw scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat zowel jij als de kinderen hier zo min mogelijk schade van ondervinden. Vechtscheiding.nl heeft een uitgebreid netwerk van mediators en advocaten. Al onze familierechtadvocaten en mediators zijn gespecialiseerd in (vecht)scheidingen. Wij brengen je graag met een van hen in contact om te bekijken wat zij voor je kunnen doen. Zij werken allen tegen het laagste uurtarief van €105,61 exclusief btw.

Waarom hulp?

Door hulp te zoeken kan een vechtscheiding wellicht worden voorkomen. Is er al sprake van een vechtscheiding? Dan kan de juiste hulp ervoor zorgen dat de scheiding weer in goede banen wordt geleid. De stap om hulp te zoeken is niet altijd gemakkelijk. Veel mensen schamen zich dat het zover is gekomen of zijn bang dat de ex-partner nog bozer wordt. Toch is het belangrijk en noodzakelijk dat je bij een vechtscheiding hulp zoekt. Binnen een vechtscheiding stapelen de emoties zich steeds verder op. De situatie verslechterd hierdoor vaak snel. Helaas zijn de kinderen vaak de dupe. Kinderen raken beschadigd en dit moet zoveel mogelijk voorkomen worden. Onze juridische adviseurs zijn op werkdagen bereikbaar op 0900 – 44 000 40 (€ 2,5 cent p/m).

Contact met Vechtscheiding.nl

Zoek tijdig hulp bij een vechtscheiding. Een vechtscheiding heeft vaak nare gevolgen. Vaak zie je dat beide exen er psychisch onder lijden, maar ook fysiek geweld komt helaas voor. Kinderen zijn vaak onnodig de dupe. Door hulp in te schakelen kan je de scheiding sneller laten verlopen en de kosten beter onder controle houden. Daarnaast kan je veel psychisch en fysiek leed besparen. Wacht niet langer en neem vandaag vrijblijvend contact op met onze juridische medewerkers.

Hulp nodig?

Zit je in een scheiding of vechtscheiding en heb je hier vragen over? Wil je in contact komen met een goede advocaat of mediator? Wij helpen je graag verder en bellen je vrijblijvend even terug.

Bel mij!

Gratis advies

Gratis rechtshulp voor het eerste juridisch advies via onze helpdesk.

Snel contact

Binnen een dag contact met een advocaat of mediator.

Deskundig

Een deskundige advocaat of mediator die past bij jouw zaak.

Laagste uurtarief

Een vast en laag uurtarief voor een advocaat.