Vechtscheiding loopt uit de hand: ex kampeert in tuin!

20 jan, 2020 | Algemeen
9,5
Klanten vertellen

1344 beoordelingen

Sommige vechtscheidingen lopen enorm uit de hand. Zo liep de scheiding van Linda Holtman enorm uit de hand. Ze verzon een ludieke actie om een gesprek met haar aanstaande ex-echtgenoot te forceren.  Eerste kerstdag zette ze een tent op in haar voormalige woning waar haar ex nog woont. Het kampeeravontuur duurde echter niet lang. De kortgeding-rechter besloot dat ze op 31 december om 12.00 uur ’s middags vertrokken moest zijn.

Scheiding verliep anders

Twee jaar geleden verliet Linda Holtman haar echtgenoot na een huwelijk van 27 jaar. Ze hoopte dat ze de scheiding samen goed konden afronden. Helaas verliep dit anders. Rekeningen werden geblokkeerd, sloten op de deuren werden vervangen en ze kon niet meer bij hun administratie. Ze stond op straat en heeft geen vaste woonplek. Hun huis staat te koop voor bijna een miljoen euro.

Rechtbank schuift vooruit

Een woordvoerder van haar ex laat weten dat ook hij de scheiding zo snel mogelijk wil afronden. Enkel wil hij geen face to face contact meer. Al het contact verloopt nu via de rechter. De zaak wordt continu vooruit geschoven door de rechtbank waardoor het een langlopend proces is geworden.

Linda wil vooral anderen inspireren die in een zelfde soort situatie zitten. Geef niet op en ga voor gerechtigheid!