Enschedese scheiding loopt uit de hand

30 jul, 2020 | Algemeen, Geen categorie
9,5
Klanten vertellen

1299 beoordelingen

Een Enschedese scheiding loopt erg uit de hand. De vrouw vroeg de rechter afgelopen week om een straat- en contactverbod voor haar ex-man en twee zonen. Van het ooit zo’n gelukkige huwelijk is niets meer te bekennen. Deze scheiding is een echte vechtscheiding. Doodsbedreigingen, posters met beledigende teksten die werden ophangen in de buurt en trouwfoto’s die ritueel verbrand werden op Facebook, het gebeurde in deze scheiding allemaal.

Kort geding

In het kort geding dat via skype plaatsvond vlogen de beschuldigingen over en weer. Mevrouw K. zegt dat haar ex-partner de scheiding niet kan accepteren. Hij begint haar te bedreigen en ze doet aangifte. Meneer D zou een pistool hebben en gedreigd dat hij vrienden heeft dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen. Mevrouw K. zei op haar beurt dat ze hun dood zou rijden tegen een boom.

Kinderen ook boos op moeder

De zonen van het echtpaar blijven bij hun vader wonen. Maar na een paar maanden gaat dit mis en wordt mevrouw K. naar eigen zeggen ‘klemgereden’ bij haar in de straat door haar ex en zonen. Ze zou het wachtwoord van het mailadres, dat gelinkt was aan de Playstation van de zoons, hebben gewijzigd. Het gevolg was dat zij niet meer konden gamen. Haar zoons kwamen naar eigen zeggen langs om dit recht te zetten. Mevrouw K. ervaart de situatie echter als zeer intimiderend. Ze voelt zich bedreigd en belt 112. Als het wachtwoord een week later nog niet gewijzigd is staan ze allen een week later weer voor de deur. Weer moet de politie verschijnen. Als een tijd later beledigende posters over mevrouw in de buurt hangen is de maat vol.

Straat- en contactverbod

Door alles wat gaande is eist mevrouw K. een straat- en contactverbod voor haar ex en haar zonen. Haar ex en zonen zijn het hier niet mee eens. Ze geven aan geen contact meer te willen en dus niet meer in de buurt van hun moeder en ex-vrouw te komen.

Wapenstilstand

De rechter heeft besloten de zaak aan te houden tot 17 september. Mevrouw K heeft belooft geen contact op te nemen met haar ex en kinderen. Haar ex en zonen beloven niet meer bij haar in de wijk te komen! Het afronden van de scheiding moet via de advocaten verlopen.  De rechter hoopt met deze wapenstilstand rust in de tent te brengen.