Een boek over een andere manier van alleenstaand ouderschap: “Zo kan het dus ook”!

18 jun, 2020 | Algemeen, Geen categorie
9,5
Klanten vertellen

1366 beoordelingen

Openhartig boek over co-ouderschap van Lykele Muus verschijnt half januari 2021

Schrijver en acteur Lykele Muus is een van de miljoen alleenstaande ouders in Nederland. De helft van de week woont hij alleen, de andere helft met zijn zesjarige dochter. Met humor en optimisme laat hij in dit boek zien hoe je verdriet omzet in kracht, orde schept in de chaos en hoe het alleenstaand ouderschap een zegen kan zijn.

Zo kan het dus ook gaat over alles wat er te overwinnen valt als je alleen verder moet. Aan de hand van persoonlijke verhalen en interviews met andere alleenstaande ouders beschrijft Muus hoe je een weg kunt vinden naar een nieuw leven met meer rust in je hoofd, meer ruimte in je sociale agenda en meer aandacht voor jezelf én je kinderen.

Inclusief interviews met Kluun, Isa Hoes, Edwin Winkels, Carly Wijs, Mathilde Hoekstra, Pascal Vanenburg,Tim Overdiek, Yora Rienstra e.a. en geïllustreerd door Claudie de Cleen.

Lykele Muus geeft dit boek zelf uit. Hij werkt samen met het team dat ook met Paulien Cornelisse, Tommy Wieringa, Maike Meijer en Rick Pastoor werkt. Zo kan het dus ook zal half januari 2021 verschijnen.

boek zo kan het dus ook

Lykele Muus (1987) is schrijver en acteur. Zijn debuut Eland werd genomineerd voor de anv Debutantenprijs en de Hebban Debuutprijs.

Zijn tweede roman We doen wat we kunnen wordt verfilmd door Oscarwinnaar Mike van Diem.

Op dit moment is hij dagelijks te zien in de succesvolle televisieserie Dertigers.

Zo kan het dus ook. Een nieuw leven als single ouder

€ 19,99 | geïllustreerde paperback | 256 pag. | 13,5 x 21 cm | ISBN 978 90 903 2927 7