Over ons

Wat kunnen wij voor je doen?

Als je in een scheiding of vechtscheiding komt, zit je in een vervelende situatie. Naast de vele emoties die je ervaart moet er een hoop geregeld worden. Soms gaat dit in goed overleg met de ex-partner. Is er sprake van een vechtscheiding, dan is goed overleg niet meer mogelijk en ontstaan er vervelende situaties. Vechtscheiding.nl biedt juridische hulp in heel Nederland. Wanneer je in een vechtscheiding zit of bang bent dat jouw scheiding een vechtscheiding wordt kan je contact met ons opnemen. Onze juridische medewerkers voorzien je graag van vrijblijvend advies. Indien nodig kunnen we je in contact brengen met een ervaren advocaat of mediator uit ons landelijke netwerk. Al onze advocaten werken voor het scherpste tarief in Nederland.

Wie zijn wij?

Vechtscheiding.nl is een initiatief van De Nationale Adviesbalie. Onze juridische medewerkers hebben jarenlange ervaring in het geven van juridisch advies en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Zij kunnen goed inschatten of er in jouw situatie een advocaat nodig is of niet. Zij nemen jouw zaak met je door, geven juridisch advies en brengen je als het nodig is in contact met een goede advocaat bij jou in de buurt. Het contact met onze juridische medewerkers is gratis en verplicht je tot niets.

Onze advocaten

In ons dagelijks werk hebben wij veel contact met onze advocaten. Alle advocaten waar wij mee samenwerken kennen wij persoonlijk. Wij weten waar hun sterke en zwakke punten liggen. Daarom kunnen wij gemakkelijk inschatten welke advocaat bij jou en jouw zaak past. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij jouw advocaat. Met het advies van onze juridische specialisten weet je zeker dat je op een goede manier geholpen wordt.

Kwaliteit advocaten

Wij werken al jarenlang samen met ons netwerk aan advocaten. Al onze advocaten zijn ervaren en betrouwbaar. De kwaliteit van onze advocaten wordt goed in de gaten gehouden. Wij bellen al onze klanten na om te horen of zij goed geholpen zijn. Komen er toch klachten, dan nemen wij contact op met de betreffende advocaat. Klachten van onze klanten kunnen voor ons een reden zijn om de samenwerking met de advocaat te beëindigen. Daarnaast werken al onze advocaten tegen een laag uurtarief. Wij vinden het belangrijk dat het recht betaalbaar blijft voor iedereen. Wij brengen je graag vrijblijvend in contact met een ervaren en betaalbare advocaat.

Rechtshulp door heel Nederland

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in Nederland toegang krijgt tot deze goedkope rechtshulp. Om die reden hebben wij een advocatennetwerk door heel Nederland. Er zit altijd wel een advocaat bij jou in de buurt. Onze juridische medewerkers brengen je graag in contact met de dichtstbijzijnde advocaat, die jouw belangen het beste kan behartigen.