Spiegelgroep Mediators

9,4
Klanten vertellen

839 beoordelingen

Spiegelgroep Mediators

Spiegelgroep Mediators CV, een laagdrempelig kantoor, werkzaam in geheel Nederland.

Ons familieonderdeel heet Samen Over Scheiden, daarmede bedienen wij alleen Noord Holland.

Bij Samen over Scheiden werken registermediators en juridische medewerkers, gespecialiseerd in het familierecht. Wij houden van rechtstreekse communicatie. Geen langdurige en tijdrovende trajecten, als het helder, snel en tegen een eerlijke prijs kan.

De familiezaken worden bij Samen over Scheiden uitgevoerd door o.a. Raymond Jansen,  Silvia Rumping en Pamela Torres. Wij houden van een praktische aanpak. Als registermediators staan wij voor het belang van de eventuele kinderen. Zij gaan bij ons voor. Verder zijn wij volledig onafhankelijk en neutraal.

Bij mediation willen beide partners een gezamenlijke oplossing, wegblijven van langdurige dure procedures, maar juist zelf helpen om tot een goede oplossing te komen.
Als de communicatie stokt, kunnen wij als mediators de zaak weer op gang helpen. Net dat beetje extra dus.
Naast dat we de totale echtscheiding van begin tot en met de Rechtbank verzorgen, worden wij ook ingezet bij verbreking van samenwoners, het opmaken van een ouderschapsplan of om te helpen communiceren binnen een relatie.

Voordat een besluit neemt om met ons in zee te gaan, komen wij graag ter kennismaking eerst bij u langs. Dat kost u niets, maar geeft u wel de kans om zelf te besluiten of u genoeg vertrouwen in ons heeft. Een dergelijk gesprek kan bij u thuis of op één van onze kantoren plaatsvinden. U ontvangt dan een prijsindicatie of een totaal all-in prijs.

Huwelijkse voorwaarden, ondernemers en online afhandeling

Wij staan ook veel ondernemers bij. Het verdelen van het bedrijf of het afwikkelen van de huwelijkse voorwaarden geeft vaak een extra dimensie bij een scheiding. Wij hebben daar ruime ervaring mee. Er is bij ons voldoende financiële kennis voorhanden.

Samen over Scheiden is daarbij ook online dienstverlener. Wij werken met onze onlinetoepassing o.a. voor het Gerechtshof te Amsterdam. Als gecertificeerde onlinemediators kunnen wij het proces nagenoeg volledig online afhandelen. Dat geeft u de gelegenheid om ook zelf veel te doen en kosten beheersbaar te houden.

Wij zijn ingeschreven bij de Mediation Federatie Nederland, de Raad voor Rechtsbijstand, de Rechtbanken Alkmaar, Haarlem en het Gerechtshof Amsterdam en de Nederlandse Mediationvereniging. Verder hebben wij Juripax gecertificeerde onlinemediators.

Rechtsgebieden particulier:

  • Mediation
  • Personen- en Familierecht

Diensten

  • Gratis eerste kennismakingsgesprek
  • Vaste prijs afspraak mogelijk

Gesproken talen

  • Nederlands
  • Engels

Neem contact op met Spiegelgroep Mediators

Onze intakebalie staat je graag te woord voor juridische vragen of het maken van een afspraak met mediationkantoor Spiegelgroep Mediators. Wij zijn bereikbaar op 072-3030519.

Wij zijn tevens bereikbaar via onderstaand contactformulier. Je kunt hierop aangeven wanneer je door ons wil worden teruggebeld.

Onze excuses, ons systeem vindt geen mediationkantoren die aan de door jouw opgegeven eisen voldoen. Graag helpen we je alsnog verder.

Bel ons op 088-6002810 (gebruikelijke belkosten) of vul ons contactformulier in en wij bellen jou terug.